Descrierea produsului

Cos depozitare mare Jollein Monkey island 43x38 bumbac verde

Decoratiunile pentru camera pot insufleti un spatiu si il pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia. Disponibile intr-o multitudine de forme, materiale, texturi si culori, calitatea decoratiunilor reprezinta un factor important in alegerea acestora. De asemenea, unele accesorii decorative poti fi si functionale acoperind anumite nevoi specifice ale utilizatorilor. 

Cosul de depozitare textil reprezinta un accesoriu decorativ util in orice camera. Disponibil in mai multe culori si dimensiuni, alege-l in functie de ce doresti sa depozitezi in el. Cosurile de depozitare textile de dimensiuni mici sunt potrivite pentru produse de ingrijire, sosete sau chiar scutece, in timp ce acelea de dimensiuni mari pot depozita jucarii sau articole textile.

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.

Cos depozitare mare Jollein Monkey island 43x38 bumbac verde

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra