Descrierea produsului

Cosul pentru uscarea si pastrarea jucariilor pentru baie este un nou produs inventiv de la UBBI. Partea superioara a cosuletului va permite sa pescuiti toate jucariile din cada celui mic si sa le depozitati pana cand va fi din nou nevoie de ele. Partea inferioara colecteaza apa care se strange in urma scurgerii, prin gaurile din primul recipient. 

Produsul este realizat din material plastic de cea mai buna calitate, fara BPA, PVC sau ftalati si poate fi curatat usor, la masina de spalat vase. Pentru mai multe detalii, va invitam sa vizualizati video-ul de produs atasat.

Intrati in universul UBBI, in care produse inovatoare sunt constant create avand in minte parinti, copii si nevoile acestora. Principalul obiectiv al companiei americane: satisfactia clientilor sai.

Sub brand-ul UBBI, veti gasi produse unice, de cea mai buna calitate, ce simplifica viata parintilor si ii fac pe bebelusi fericiti, mentinandu-i permanent in deplina siguranta. Multumita cosului metalic pentru scutece cu functie anti-miros, un produs inovator ce a castigat numeroase premii in domeniu, UBBI este acum un brand recunoscut la nivel international. Cu aceeasi atentie si preocupare indreptate spre consumatorul final, alaturi de abilitati inovatoare de design de produs, brandul UBBI isi extinde in prezent know-how-ul si spre segmentul produselor de hranire. O gama larga de produse este acum disponibila parintilor moderni de astazi, in cautare de produse esentiale pentru bebelusi care sa fie functionale si la moda. 

 

 

Cos depozitare si uscare jucarii de baie UBBI Bleu

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra