Descrierea produsului

Covoras de joaca, Jollein ABC, 90x130 cm, bumbac

Atunci cand bebe se joaca, este de datoria noastra sa ii oferim jucarii calitative si sigure pentru el. Pe langa momentele de amuzament, jucariile ajuta la dezvoltarea celui mic inca de la cele mai fragede varste fiind concepute pentru fiecare etapa a dezvoltarii acestuia. 

Covorasul de joaca este ideal pentru cei mici fiind potrivit pentru momentele de joaca si explorare ale acestora. In diverse culori si imprimeuri, materiale si grosimi, covorasele sunt articole ce pot inveseli camera celui mic.

Cu alfabetul imprimat pe acest covoras, micutul este mai apropape de primele cuvinte pe care ti le va spune. Covorasul se gaseste in colectia ABC de la Jollein la in culorile roz, verde si gri. Covorasul este confectionat din bumbac certificat Oeko-tex, se poate spala manual sau curata cu o carpa uscata.

Jollein este un brand olandez infiintat inca din anul 1973, cu o impresionanta gama de accesorii textile pentru copii. Designerii lanseaza in fiecare an colectii noi inspirandu-se din tendinte actuale: culori, imprimeuri si materiale, o caracteristica principala a tuturor articolelor fiind functionalitatea.