Crema acceleratoare bronzanta naturala Sun Royal Biobaza 250 ml

97Lei

Crema acceleratoare bronzanta naturala Sun Royal Biobaza 250 ml

Cod: 3856020901370
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Cu extract de trandafir, cacao, Immortelle, morcov mov, galbenele si ulei de masline

Fara alcool, parabeni, conservanti, parfumuri sintetice sau coloranti

Ideala pentru intretinerea si pastrarea intensitatii bronzului natural

Formulata cu 99% ingrediente de origine naturala, crema Biobaza are o textura fina, de marmelada, care se intinde usor si uniform pe piele si un parfum subtil de cacao ce iti rasfata simturile si pielea.

Crema accelereaza bronzarea, ofera un glow delicat bronzului deja existent si ii pastreaza intensitatea pentru mai mult timp. Extractul de morcov mov este bogat in antioxidanti si betacaroten, pregatind pielea pentru expunerea la soare, iar uleiul de galbenele, masline si vitamina E calmeaza si catifeleaza pielea uscata, prevenind imbatranirea prematura cauzata de expunerea la soare.

Crema nu contine factor de protectie solara, de aceea recomandam ca dupa aplicare sa folosesti o crema cu factor de protectie solara.

Ingrediente cheie:

  • Extract de Immortelle – planta mediteraneana cu puternice proprietati regenerative si anti-aging, Immortelle este perfecta pentru tenul/pielea matura, hidratand-o in profunzime. In plus, aceasta reduce petele pigmentare, ajuta la vindecarea ranilor si arsurilor, dar si la reducerea cearcanelor si a pungilor de sub ochi.
  • Untul de cacao din boabe de cacao presate la rece hraneste si protejeaza pielea uscata, o catifeleaza si are un parfum delicat de ciocolata. In plus, previne formarea vergeturilor.
  • Extractul de trandafir – are proprietati antibacteriene, antifungice si anti-aging, revigoreaza si catifeleaza pielea uscata sau deshidratata si calmeaza iritatiile.
  • Extract de morcov – bogat in beta-caroten si vitaminele A, D si E, morcovul are proprietati anti-inflamatorii si antioxidante, fiind eficient impotriva arsurilor de orice fel. Excelent pentru pielea/tenul gras, predispus acneei, acesta stimuleaza circulatia sangelui si are efect regenerativ.
  • Uleiul de masline – un tip de ulei stabil si foarte nutritiv, bogat in acizi grasi nesaturati, steroli, polifenoli si vitamina E, folosit de-a lungul timpului pentru protejarea pielii impotriva razelor UV (are factor de protectie solara SPF 4) si ca aliat impotriva arsurilor. Uleiul de masline incetineste imbatranirea celulelor si o catifeleaza pielea datorita capacitatii sale de a retine umezeala.
  • Extractul de galbenele – contine un numar ridicat flavonoide, alcooli triterpenici, carotenoide, polizaharide, saponina, tanina, cumarina, minerale si lipide care il fac compatibil cu pielea uscata si sensibila sau cu pielea predispusa acneei. In plus, te bucuri de o piele catifelata.

Instructiuni de folosire: Aplica o cantitate potrivita de crema pe pielea curata si uscata, inainte de expunerea la soare. Repeta procesul dupa ce ai inotat in piscina sau mare. Crema nu contine factor de protectie solara, de aceea recomandam ca dupa aplicare sa folosesti o crema cu factor de protectie solara.

Atentie! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Crema nu contine factor de protectie solara, de aceea recomandam ca dupa aplicare sa folosesti o crema cu factor de protectie solara.

NU contine parabeni, coloranti, parfumanti sintetici.

Ingrediente: PETROLATUM, DAUCUS CAROTA SATIVA (PURPLE CARROT) ROOT EXTRACT, JUGLANS REGIA SHELL EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED OIL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER OIL, COCOCHO OIL, COCOS NOC , AROMA * (coconut), BETA-CAROTENE HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, SOLANUM LYCOPERSICUM FRUIT OIL, PHENETHYL ALCOHOL (AND) CAPRYLYL GLYCOL. * Natural

99% din ingrediente sunt de origine naturala

Produsele Biobaza nu sunt testate pe animale si nu folosesc materii prime testate pe animale.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!