Descrierea produsului

Crema bio calmare, hidratare dupa baie pentru copii si bebelusi, BIOCONTE BABY 100 ml

Crema hidratanta si calmanta pentru pielea sensibila a copiilor si bebelusilor. Poate fi folosita pe fata si corp si este indicata pentru pielea uscata, delicata si sensibila la agenti externi. Formula este imbogatita cu suc de Aloe si extract glicolic de tei organic care are proprietati emoliente si de hidratare. Produsul este testat dermatologic pe pielea sensibila,  testat pentru valorile de nichel, crom si cobalt <0,4 ppm.

Nu contine SLES, Fenoxietanol, Parabeni, Alcool etilic, sapunuri alcaline, PEG, coloranti. 98%  din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, iar 30% sunt de origine organica minus apa.

Cum se foloseste: Dupa curatarea pielii, aplicati crema pe fatasi/sau in diferitele parti ale corpului, masand usor pielea.

INGREDIENTE: Apa (Water), Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Phenethyl Alcohol, Sodium Stearoyl Glutamate, Tilia Cordata Flower Extract*, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Xanthan Gum, Bisabolol, Sodium Dehydroacetate, Ethylhexylglycerin. *Din agricultura ecologica.

Bioconte Baby este linia Bio Eco Cosmesi certificata de AIAB cu ingrediente sigure pentru pielea delicata. Certificarea AIAB garanteaza absenta potentialelor substante nocive pentru persoane si mediu. Produs certificat in conformitate cu Eco Bio Cosmetics Standard de catre AIAB. Inregistrat de The Vegan Society UK.

Crema calmare si hidratare copii Bioconte Baby 100 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra