Descrierea produsului

Creat pentru a combate celulita si senzatia de greutate si disconfort al intregului corp. Pink Pepperslim reduce dimensiunea adipocitelor, umple vizibil pielea "coaja de portocala" si scade circumferinta ariilor problematice afectate de celulita. 

Cantitatea optimă de mentol adăugată la compoziția gelului de cremă asigură un efect de răcorire durabil, reducând astfel senzația de greutate și disconfort.
 

Ingrediente active: Pink Pepperslim ™ - ingredient unic și inovator care deține o performanță dovedită pentru a degrada adipocitele, elimină celulita existentă și reduce formarea de noi adipocite.
Cafeina stimulează microcirculația și respirația celulară în piele.

 

Ajută la eliberarea grăsimilor din corp.
 

Extractul de iederă strânge pielea, ajută la degradarea grăsimilor. Extrasul din castan de viță consolidează vasele de sânge și stimulează circulația sângelui. Inovație de la Aroma, Crema- gel anticelulită cu efect de răcorire, cu ulei concentrat din piper roz - Pink Pepperslim™!
 

Pink Pepperslim ™ este un puternic combatant al grăsimii, care accelerează circulația sângelui și metabolismul celulelor adipoase. Ingredientul este derivat dintr-un copac care crește în Brazilia și peninsula Madagascar, renumit penru aroma piperată de fructe roșii care sunt folosite ca și condimente.


Pink Pepperslim ™ combate celulita incapatanata in 3 moduri:

1. Reduce cantitatea de grăsimi (acțiune pre-lipolitică) - transformă acumulareade depozite macro de grăsimi în micro și le pregătește pentru degradare ulterioară.

2.Datorită acestui efect, Pink Pepperslim ™ accelerează semnificativ metabolizarea celulelor fără a provoca dilatarea vaselor de sânge.
 

3. Degradarea grăsimilor (procesul lipolitic) mărește defalcarea grăsimilor la acizii grași, care părăsesc cu ușurință corpul. Capacitatea Pink Pepperslim ™ de a topi grăsimile este de opt ori mai mare decât cafeina!
 

Restricționează stocarea și formarea celulelor mari de lipide blocând consolidarea lor și accelerând microcirculația sângelui. Ca urmare corpul dvs. arde grasimile acumulate.
 

Testele clinice au dovedit efectul unic anti-celulită și slăbire al Pink Pepperslim ™ - reduce circumferința coapselor, șoldurilor și taliei! Test clinic efectuat la femeile care aplică 2 ori pe zi, produs cu 0,1% Pink Pepperslim ™, timp de 28 de zile.

În plus față de efectul anti-celulită vizibil, produsul are o senzație de relaxare unică de răcoare și este potrivit pentru persoanele cu picioare "grele".
200 ml