Descrierea produsului

Potrivita pentru toate tipurile de piele, ingrijirea speciala a pielii pentru pielea uscata si aspra.

Protejeaza pielea impotriva uscarii. Hidrateaza intensiv. Da senzatia de fermitate si netezime.

Utilizarea regulata asigura supletea pielii.Aliatul tau de nadejde in ingrijirea pielii uscate.

Se aplica zilnic pe corp si se maseaza 

Pielea, în condiții fiziologice normale, adică fără alterații datorate factorilor endogeni sau exogeni, trebuie să prezinte un aspect uniform, rozat, catifelat și neted și totodată trebuie să co-existe un echilibru perfect între gradul de hidratare și excesul de sebum. Din păcate însă, există foarte mulți factori care pot determina pierderea integrității filmului hidro-lipidic și consecutiv generarea unor serii de afecțiuni dermatologice, mai mult sau mai putin grave.

Așadar, prevenirea joacă un rol extrem de important în menținerea condiției de echilibru a pielii noastre, iar hidratarea zilnică și protejarea ei împotriva agresiunilor externe  reprezintă unii dintre factorii primordiali ai bunăstării cutanate.

CREMA HIDRATANTA CU UREE 10% a fost special concepută pentru a contrasta toate gradele de xeroză cutanată,(deteriorare a stratului protector lipidic al pielii) fiind capabilă să restabilească nivelul optim de hidratare al pielii, să îmbunătățească funcționalitatea barierei epidermice și să normalizeze grosimea stratului cornos.

Persoanele cu dermatita atopica si pacientii cu psoriazis au pielea cu continut mai redus de uree.

250 ml