Descrierea produsului

Piele cu tendinta atopica – Piele uscata

Testata dermatologic

Fara parabeni

Crema hidratanta pentru piele uscata cu tendinta atopica de la Biolane Dermo-Paediatrics a fost special formulata pentru a hidrata* pielea foarte uscata predispusa la atopie a bebelusilor si copiilor mici. Formula sa fara parfum hraneste, calmeaza si repara pielea datorita complexului de ingrediente active (fosfolipide, provitamina B5, aminoacizi si minerale). Hydra-bleine® - o combinatie speciala de lipide si proteine din grau – ajuta la hranirea epidermei si limiteaza deshidratarea. Crema hidratanta se intinde usor si patrunde rapid in piele.

Mod de utilizare: Aplicati o data sau de doua ori pe zi pe fata si corpul curate, cu pielea uscata, acordand o atentie speciala zonelor uscate. Potrivita pentru bebelusi, copii si adulti.

Precautii de utilizare: Numai pentru uz extern. Nu inghititi. Nu aplicati langa ochi. Evitati contactul cu ochii. In caz de contact, clatiti din abundenta cu apa. Nu lasati la indemana copiilor. Depozitati intre 15 si 25 ÌŠC.

*straturile superioare ale epidermei.

Mod de pastrare: pastrati la temperatura camerei, nu expuneti la razele directe ale soarelui si nu congelati. Fabricat in Franta.

Crema hidratanta pentru pielea uscata cu tendinta atopica 150 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra