Descrierea produsului

Un tratament extrem de nutrient, indicat pentru pielea uscata cat si pentru inmuierea cuticulelor, imbogatit cu ulei de Masline, impreuna cu extractele biologice din Aloe Vera, Urzica si Coada Calului, cu actiune emolienta si protectoare asupra intregii palme (degete si unghii)

Descrierea produsului: Crema nutritiva pentru maini si unghii pe baza de Unt de Shea (Karite), Ulei de Nuca de Cocos si Ulei biologic de Argan, ce hraneste intens pielea, cu absorbtie rapida, pielea devine catifelata si matasoasa la simpla atingere.

Tratament eficient, de asemenea, pentru inmuierea cuticulele, datorita procentului ridicat de uleiuri si extrase vegetale ceimpreuna cu uleiul de Masline hranesc delicat pielea cu o intensa actiune emolienta.

Imbogatita cu extractul biologic de Aloe Vera cu proprietati calmante si emoliente, extract biologic de Urzica bogat in Polifenoli, vitamina A, C si minerale, precum si extract organic de Coada Calului cu proprietati tonice si de elasticitate.

Crema hidratanta si nutritiva delicata conceputa special pentru ingrijirea atenta si placuta a mainilor si unghiilor, se aplica de una sau de mai multe ori pe zi, in functie de nevoile dumneavoastra.

Fara Parafina, Uleiuri minerale, Parabeni, PEG, SLES, SLS, COCAMIDE DEA.

Produs certificat biologic AIAB si VeganOK.

Produse testate dermatologic, fabricate in Italia si certificate BIO la nivel european: Certificat AIAB (Asociatia Italiana Agricoltura Biologica) nr CA ITA 80000.

Certificat ICEA (Institutul Certificare Etica si Ambientala) produse biologici nr 205 BC (Bio Cosmesi)

Certificat ISO 22716 2008 ce garanteaza respectarea normelor internationale si calitatii produselor cosmetice (GMP)

Certificat LAV nr 047 emis de ICEA ce garanteaza ca produsele nu au fost testate pe animale Ingrediente: Aqua, Cetyl alcohol, Glycerin, Cocos nucifera oil, Glyceryl stearate, Undecane, Tridecane, Hydrogenated olive oil, Sodium cetearyl sulfate, Butyrospermum parkii butter, Helianthus annuus seed oil, Ethylhexyl palmitate, Olea europaea fruit oil, Olea europaea oil unsaponifiables, Argania spinosa kernel oil, Keratin amino acid, Urtica dioica leaf extract, Aloe barbadensis leaf extract, Equisetum arvense leaf extract, Tocopherol, Ascorbyl palmitate, Lecithin, Citric acid, Xanthan gum, Parfum, Lactic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Benzyl alcohol, Sodium dehydroacetate, Phenoxyethanol. extrase naturale biologice din agricultura ecologica BIO