Descrierea produsului

  • deblocare si pliere cu o singura mana
  • Insotitorul perfect la cumparaturi
  • Cu 2 suprturi pentru pahar 
  • cos de cumparaturi mare
  • Ușor și compact
  •       De la naștere până la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)- aprox. 4 ani

 

Caruciorul Shopper Neo II este partenerul ideal pentru cumparaturi si calatorii. Poate fi pliat si depliat cu usurinta cu doar o singura mana, avand cealalta mana libera pentru copilul dvs. Caruciorul este potrivit pentru autobuze, trenuri si scari. Pliat, caruciorul Shopper Neo II, este atat de compact incat intra in orice portbagaj.

Acest carucior usor si agil se poate strecura cu usurinta in zonele pietonale inguste sau strazile aglomerate. Bauturile racoritoare, sticlutele, gustarile ale copilului sau ale dvs. sunt intotdeauna la indemana in cele doua suporturi de pahare. Cosul mare de cumparaturi ofera suficient spatiu pentru cumparaturi sau lucrurile bebelusului.

Daca micutul dvs. a obosit in explorarea lumii, puteti sa reglati spatarul pana in pozitie de somn, pas cu pas, cu doar o singura mana. Suportul de picioare poate fi, de asemenea, reglat de mai multe ori. Datorita ferestrei de vizualizare, situata pe copertina caruciorului, puteti sa pastrati mereu un ochi pe copilul dvs. Obiectele mici se pot depozita in buzunarelul din spatele copertinei.

Copilasul dvs. va fi intotdeauna in siguranta datorita centurii cu prindere in 5 puncte. Frana de blocare previne miscarea, involuntara, a caruciorului in timp ce luati o pauza.

Atribute
Dimensiuni asamblat 92 x 54 x 106 cm
Dimensiuni pliat 92 x 54 x 38 cm
Dimensiuni pozitie somn 78 x 33 cm
Greutate 7.95 kg
Inaltime maner 102 cm
Potrivit de la 0 luni pana la 25 kg (22 kg pe sezut, 3 kg in cos)
Roti pline cu profil din cauciuc
Dimensiuni
Diametru roti fata 17.5 cm (duble) spate 17.5 cm (simple)

C?rucior Hauck Shopper Neo II Grey

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra