Descrierea produsului

Cuburi colorate realizate din materiale moi destinate copiilor inca de la nastere.

Setul este compus din patru cuburi din plus peretii fiecarui cub prezinta o imagine diferita viu colorata care atrage copilul la joaca. Cuburi ambalate intr-o punga cu maner.

Dimensiunile unui cub: 9 x 9 x 9 cm.

Niny este brand creat special pentru articole de bebelusi. Produsele acestui brand au fost create in colaborare cu binecunoscutul designer german Britta Hurter.

In lucrarile sale Britta se straduieste sa faca produsele sa arate minunat pe de o parte si pe de alta parte sa functioneze si sa atraga copilul pentru a descoperi lucruri noi. Datorita implicarii in procesul de productie pana la finalizarea produsului ea are controlul asupra implementarii viziunii sale in realizarea jucariilor.

Varsta recomandata: 0+

Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati ambalajul jucariei/produsului inainte de folosire. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.

Pastrati instructiunile si etichetele pentru informare viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc ferita de temperaturi ridicate si umiditate. Declaratie de conformitate CE