Descrierea produsului

Cuburile de constructie din lemn stimuleaza perfect si dezvolta imaginatia si abilitatile copilului si il ajuta sa invete literele de tipar si cifrele .

Constructia unui castel alcatuit din cuburi este primul exercitiu care dezvolta perceptia spatiala. Cuburile din lemn vor servi pentru o lunga perioada de timp si vor oferi copilului o activitate interesanta si creativa.

Caracteristicile produsului:

Cuburile sunt din lemn bine curatate lustruite si viu colorate . Sunt livrate intr-o galeata cu maner datorita caruia transferul si depozitarea lor este mai usoara.

Sunt fabricate din materie prima naturala si complet ecologica.

Dimensiunea unui cub : 3,5x3,5cm.

Setul contine 40 de piese.

Jucariile Woody din lemn de inalta calitate au certificat de siguranta de la Institutul de Certificate ITC au trecut printr-o serie complexa de teste si se incadreaza in toti parametrii (caracteristici chimice si igienice caracteristici electrice inflamabilitate).

Varsta recomandata: 3 ani+

Atentie! Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati ambalajul jucariei/produsului inainte de folosire. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs.

Pastrati instructiunile si etichetele pentru informare viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc ferita de temperaturi ridicate si umiditate. Declaratie de conformitate CE

Cuburi mari colorate cu litere si numere 40 piese

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra