Descrierea produsului

Curmale Medjool Supranumit si Regele Curmalelor, acest soi este foarte apreciat pentru dimensiunea sa generoasa, dulceata extraordinara si textura cremoasa.  

Curmalele Medjool reprezinta o sursa naturala de fibre, fiind alternativa sanatoasa a oricarui alt desert. Ambalaj premium, prevazut cu sistem de resigilare pentru pastrarea prospetimii dupa deschidere.

Palmierul care face curmale este socotit un arbore legendar, o planta magica, simbol al iubirii, al sperantei, al supravietuirii. 

Nu-ti vine sa crezi ca pojghita subtire care inveleste curmala contine toate vitaminele (in afara de E si H) si o cantitate mare de microelemente: fier, fosfor, cupru, magneziu, calciu, potasiu si mangan.

Curmalele contin mai multi aminoacizi decat merele, portocalele sau bananele. Se considera ca o curmala este necesarul minim pentru o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Fructele ajuta in lupta impotriva constipatiei, tulburarilor intestinale, cresterii in greutate, afectiunilor cardiovasculare si cancerului.

Fiind un aliment laxativ, curmalele s-au dovedit a fi benefice pentru cei care sufera de constipatie.

Curmalele contin saruri minerale (mai ales fier si magneziu), cumarina, vitaminele A, D si cele din complexul B, zaharuri (in cantitate mare) si protide.

Ele se pot scufunda in apa peste noapte si consumate sub forma de sirop in dimineata urmatoare pentru a asigura un efect laxativ. Beneficii: Regleaza greutatea corporala. Imbunatatesc viata sexuala. Trateaza problemele digestive. Energizeaza. Echilibreaza sistemul nervos. Trateaza anemia. Trateaza intoxicatiile cu alcool. Intaresc sistemul cardiac.

Combat cancerul abdominal.

Indicatii terapeutice

Curmalele sunt recomandate in convalescenta, stari de denutritie, astenie, in graviditate, in nevrite, polinevrite, in perioada de crestere si dezvoltare, persoanelor cu deficienta de calciu sau in varsta, in anemii, in afectiuni bronsice si pulmonare.

Samburele de curmale poate fi folosit in tratamentul pietrelor la vezica biliara.

Se piseaza si se fierbe, consumand 2 cani /zi din siropul obtinut.

Precautii si contraindicatii

Consumul de curmale este contraindicat diabeticilor (din cauza continutului mare de glucide).

Prezentare: 200g.

Curmale Medjool Bio 200g Bio Natur

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra