Descrierea produsului

A fost o data ca niciodata un cavaler un pic cam zapacit. O data cand se intorcea de la o petrecere a reusit sa se rataceasca prin padure.

Foloseste usile magice pentru a gasi drumul catre castel si a-l salva pe cavaler din padurea fermecata.

Intrece-te cu prietenii tai si vezi cine ajunge primul la castel.

Jocul faciliteaza invatarea si recunoasterea culorilor, identificarea formelor, recunoasterea cifrelor si numararea.

Setul include: 12 usi, 4 pioni in forma de cizmulita, 1 spinner cu 3 discuri cu model fata-verso, un jeton cu sageata de start, 1 jeton cu castel, instructiuni.

Setul este pentru 2- 4 jucatori.

Regulament: Aranjeaza cele 12 usi, astfel incat sa formezi un traseu.

Fiecare jucator isi va alege cizmulita preferata.

Alege ce varianta de joc vrei sa joci (cu culori, cifre sau numere) si foloseste discul potrivit pentru spinner. Jucatorul cel mai tanar va invarti primul spinner-ul.

Cand este randul tau vei inainta la prima usa din traseu care corespunde cu culoarea, forma sau numarul indicat de spinner. Castiga cel care ajunge primul de la punctul de pornire la castel.

O alta varianta de joc este sa folosesti usile pentru a crea povesti fantastice, pentru a inventa personaje misterioase sau pentru a pune in scena diferite jocuri de rol.Incotro duce oare fiecare usa?

Jocurile Chalk and Chuckles sunt ideale pentru dezvoltarea creativitatii, a increderii in fortele proprii si a responsabilitatii, toate acestea intr-o maniera educativa si distractiva. Ele sunt concepute tinand seama de ultimele cercetari in materie de dezvoltare a copiilor.

Pentru a contribui la dezvoltarea functiei cognitive fiecare joc Chalk and Chuckles se poate juca in mai multe variante.

Produsul este lucrat manual, fiind fabricate din lemn si cerneala non-toxica.

Ambalajul este confectionat din hartie si carton reciclat si este imprimat cu cerneala pe baza de soia

Dimensiune: 45.7 x 19 x 5 cm

Varsta recomandata: 3 ani +

Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite.