Descrierea produsului

Cutie depozitare jucarii Pinio Mini, lemn de pin, alb/gri

Cutia Pinio Mini este echipata cu un servomotor de inalta calitate astfel incat degetele copilului vostru sa fie mereu in siguranta. Aceasta este ideala pentru depozitarea jucariilor sau a lenjeriei, mai mult, multifunctionalitatea specifica faciliteaza utilizarea acesteia si ca bancuta de odihna pentru cei mici. Cutia este fabricata din lemn masiv de pin (fronturile si blatul) si placi aglomerate (lateralele). Picioarele sunt disponibile in doua variante de culori: gri si roz.

Colectia Pinio Mini cuprinde piese de mobilier modern, proiectat pentru nevoile schimbatoare ale copiilor aflati in crestere, de aceea acestea pot fi utilizate multi ani. Farmecul natural al elementelor individuale ultra-usoare creeaza o atmosfera linistitoare. In cele din urma, piesele din setul MINI au un sistem de inchidere de inalta calitate. Se remarca in mod special cutia de scule portabila echipata cu o placa pentru desen. Aceasta poate servi drept suport pentru organizarea jucariilor sau ca zona de joaca creativa în orice loc al casei dumneavoastra. Colectia este disponibila în alb si este completata cu elemente gri pentru baieti si roz pentru fete. Aceasta este realizata din lemn (fronturi) si PAL.

Pinio creeaza mobilier unic pentru copii care se potriveste cu imaginatia lor. Un pat se transforma intr-un castel fortificat, o cutie de jucarii devine o corabie de pirati, iar un dulap se transforma in casa pentru spiritele din padure. Utilizarea mobilierul Pinio ofera o aventura fascinanta pentru fiecare copil. Produsele sunt fabricate folosind materiale sigure pentru sanatatea utilizatorilor. Mobilierul Pinio este caracterizat prin designul interesant si tehnologia de productie moderna. Piesele de mobilier sunt fabricate din lemn obtinut direct din padurile poloneze, zona cu temperaturi scazute ce garanteaza calitatea si robustetea lemnului. Acestea au un farmec unic, sunt prietenoase cu mediul si sigure pentru utilizare. O gama larga de texturi, culori si solutii garanteaza o sursa de inspiratie nesfarsita. Acesta este motivul pentru fiecare piesa de mobilier Pinio este unica.

Pinio produce mobilier de pin pentru copii inca din 1992. Calitatea produselor Pinio este recunoscuta si atestata international, numeroasele premii si mentiuni obtinute confirmand statutul special.

Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !