Descrierea produsului

Îmbunătățește-ți corpul cu tehnologie avansată cu LEGO® BrickHeadz Cyborg™!

 

Personajul construibil Cyborg™ LEGO® BrickHeadz este interesant de asamblat  folosind cărămizi LEGO colorate prin care vei putea recreea toate detaliile sale clasice care îi includ masca ciberbetică cu un ochi infraroșu și armură. Are și un braț ce se termină într-un tun și se fixează pe o placă de bază construibilă cu emblemă BrickHeadz, dându-i aspectul ideal pentru expunere. Ai parte de niște entuziasm exploziv Justice League în casă, la birou sau oriunde îți dorești.

 

- Personajul construibil Cyborg™ LEGO® BrickHeadz prezintă detalii autentice din filmul Justice League care includ un ochi infraroșu, mască cibernetică, armură argintie și un braț cu tun care trage cu energie albastru-translucidă.

 - Fiecare personaj LEGO® BrickHeadz este însoțit de propria placă de bază construibilă decorată cu emblema BrickHeadz.

- Distrează-te și mărește-ți colecția LEGO® BrickHeadz cu alți super eroi din filmul Justice League sau din filmele, serialele TV, jocurile și benzile tale desenate preferate.

- Combină-ți personajele construibile LEGO® BrickHeadz și creează variante super tari sau creează-ți propriile personaje minunate.

- Acest personaj construibil popular este destinat vârstelor de minim 10 ani.

- Are o înălțime de peste 7 cm fară placa de bază.

- Placa de bază măsoară peste 4 cm pătrați și sub 1 cm înălțime

Nr. pieselor în cutie : 108