Descrierea produsului

Lucious Lime – un parfum luxos de tei, mandarina si bergamota.

Deodorantul crema este format din ingrediente 100% naturale, fara substante sintetice sau aluminiu, astfel sa nu fie daunator nici pentru corp sau planeta!

Ingredientele naturale ale deodorantelor au efect calmant si hidratant.

Se absoarbe rapid in piele si nu incarca porii, ajutandu-va sa ramaneti proaspat intr-un mod natural.

Deodorantele We love the planet sunt certificate Eco-Control si Natural Cosmetic Standard.

Efectul fiecaruia dintre deodorante, se bazeaza pe o combinatie de bicarbonat de sodiu, ceara de albine, ulei de cocos si pudra din amidon de porumb. Aceasta combinatie face ca deodorantul sa se aplice usor si lasa pielea neteda. Efectul dezodorizant este dat de bicarbonatul de sodiu care neutralizeaza mirosurile intr-un mod natural.

Deodorantul Lucious Lime este potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Mod de folosire:

Impingeti cu grija in partea de jos a deodorantului cu 1 cm. Aplicati de cateva ori pe fiecare axila pentru a ramane proaspat intreaga zi.

Ingrediente: Sodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetyl Esters, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Cera (Wax), Limonene**, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Tocopherol, Linalool**, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus

(Sunflower) Seed Oil*, Citral**, Geraniol**

*Organic

**Component of essential oils

Produsele sunt zero waste, deoarece ambalarea cu simtul scopului si al consideratiei pentru mediul nostru este extrem de importanta in lupta impotriva poluarii constante a mediului. Mai putin plastic inutil, mai multe produse ecologice.