Descrierea produsului

Jocul exerseaza abilitatile de motricitate fina, incurajeaza creativitatea, imbunatateste atentia concentrata, fiind ideal pentru familiarizarea prescolarilor cu postura corecta a prinderii si folosirii creionului/instrumentului de scris. In plus, imbunatateste atentia la detalii.

Copiii, pur si simplu, aleg o sfoara, apoi "cos" un model folosindu-se de acul corespunzator.

Dincolo de executarea modelelor mai complexe incluse pachetului, le sunt oferite conditiile crearii unor modele personalizate, inclusiv tridimensionale.

La acestea mai adaugam si faptul ca toate materialele incluse sunt rezistente si complet refolosibile, asigurand rezistenta produsului la o uzura mare si prelungita.

Beneficiile nu se opresc aici: jocul, la prima vedere simplu si doar aparent adresat exclusiv fetelor, isi reveleaza potentialul educativ universal valabil cand luam in considerare dezvoltarea inteligentei vizual-spatiale si a creativitatii la un nivel inalt: copierea corecta a modelelor pe plansa presupune recunoasterea culorilor, numararea spatiilor si inventarea de noi modele.

Pachetul include, de asemenea, o tabla cu orificii prevazute cu spuma tare, rezistente la impunsaturi multiple, 18 sfori in 9 culori vibrante, 16 carduri plastifiate cu modele mai simple si mai complexe si un manual de utilizare.