Descrierea produsului

Este nevoie de o cantitate foarte mica de produs, deoarece detergentul este foarte concentrat, oferind 50 de spalari in sticla de 1.5 L.

Produsul este hipoalergenic, nu contine organisme modificate genetic sau parfum si este special formulat pentru a oferi un produs sigur pentru hainele, lenjeria, prosoapele sau scutecele din stofa ale bebelusului.

Acesta formula certificata EcoLogo, non-toxica, utilizeaza proprietati puternice de curatare a ingredientelor care provin din resurse botanice biodegradabile, regenerabile si durabile.

Nu contine fosfati sau conservanti duri.

Produs non-toxic, vegan, netestat pe animale.

Mod de utilizare:

Pentru rufe albe si colorate.

Urmati intotdeauana eticheta hainelor.

Pentru zone mai murdare sau pete, turnati detergent direct pe zona cu probleme, frecati usor, inmuiati hainele si apoi spalati-le la masina de rufe.

Dozarea se bazeaza pe o incarcare a masinii de spalat: pentru o masina plina turnati 60 de ml de produs, iar pentru o incarcare medie/mica &ndash 30 ml.

Ingrediente:    Water, Decyl Glucoside, Food Grade Sodium Citrate, Food Grade Potassium Sorbate, Food Grade Citric Acid, Hydroxyethylcellulose, Cellulose, Food Grade Xanthan Gum.

Inscriptia &bdquo non-bio&rdquo de pe eticheta produsului, inseamna ca produsul nu contine enzime, adica este facut fara sa contina iritanti.

"

Detergent rufe fara miros pt bebelusi Ecomax 1.5 L

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra