Produse
0

Descrierea produsului

Diablo 3 Xbox360 este un joc de tip role playing game mmorpg lansat de Blizzard in data de 9/3/2013, disponibil pentru Ps3, Ps4 si Xbox360.

Utilizatorii de PS3 si Xbox 360 se vor bucura de noua interfata, acum imbunatatita, si de noul sistem cu camera dinamica. De asemenea, multe dintre buguri au fost rezolvate, sustine CEO-ul Mike Morhaime, care le promite gamerilor o experienta "epica".

Douazeci de ani au trecut de cand Maleficii Primordiali (Prime Evils) au fost infranti si izgoniti din lumea Sanctuarului (Sanctuary). Acum, trebuie sa te intorci in locul de unde a inceput totul, orasul Tristram, si sa cercetezi zvonurile despre steaua cazuta, caci acesta este primul semn al renasterii raului si o prevestire de rau augur ca Vremurile Sfarsitului au inceput.

Cucereste un camp de lupta fara margini
Fa ravagii printre legiunile raului de-a lungul mediilor 3D randomizate. infrunta nenumarati raufacatori demonici, descopera misiuni in noi asezari si pretinde diferite prazi de fiecare data cand joci. Niciodata doua jocuri nu vor fi la fel.

Manuieste forta a o mie de puteri
Zguduie Pamantul, arunca in aer dusmanii cu foc si gheata, invoca slugi de pe alte taramuri si multe altele, in timp ce manuiesti puterile devastatoare ale eroicului drept dobandit prin nastere.

Fa negot cu prazile de razboi
Foloseste Casa de licitatii (Auction House) cu bani reali pentru a cumpara si vinde obiecte pe valuta din lumea reala. Apoi foloseste castigurile pentru a cumpara si mai multe obiecte pline de putere sau lichideaza-ti afacerile, ia banii si fugi. Alegerea iti apartine.
Plata in rate fara dobanda prin