Descrierea produsului

LEGO Marvel Super Heroes Distrugerea Hulkbuster: Zdrobeste turela cu Hulkbuster! Infrange-i pe Proxima Midnight si pe Outrider cu robotul Hulkbuster al lui Bruce Banner in stil LEGO, Marvel Super Heroes (76104 - The Hulkbuster Smash-Up).

Robotul articulat Hulkbuster este dotat cu o carlinga pentru o minifigurina care se deschide si functie de atac a bratului.

Acest set plin de actiune include si o turela cu un compartiment in spate care se deschide si in care se afla o Piatra a Infinitului, aripile construibile ale lui Falcon cu o drona detasabila si patru minifigurine. 

- Include minifigurinele Bruce Banner, Falcon, Proxima Midnight si un Outrider.

- Robotul Hulkbuster este prevazut cu o carlinga pentru o minifigurina, functie de atac a bratului operata printr-o rotita si brate, degete si picioare articulate.

- Turela este dotata cu un loc pentru o minifigurina, un lansator cu bile si un compartiment in spate care se deschide si contine o Piatra a Infinitului.

- In set sunt incluse si sulita Lui Promixa Midnight si aripile construibile ale lui Falcon cu o drona Redwing detasabila.

- Minifigurina Outrider, nou aparuta in martie 2018, are sase brate.

- Recreeaza scene palpitante din filmul Marvel Super Heroes Avengers: Infinity War.

- Robotul Hulkbuster masoara peste 14 cm inaltime, 16 cm lungime si 7 cm latime.

- Turela masoara peste 8 cm inaltime, 11 cm lungime si 5 cm latime.

Avertisment: Nerecomandat copiilor mai mici de 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare.

Varsta recomandata: 7-14 ani