Descrierea produsului

Protejeaza-ti bebelusul cu acest set 2 museline antiregurgitare,  cea mai fina tesatura pentru pielea delicata a celor mici. Sunt fabricate din bumbac 100% si permit o circulatie buna a aerului (inlaturand astfel posibilitatea unei iritatii a pielii, sau a unei alergii).
 
Ce este muselina?
Muselina este o țesătură fină, transparentă, confecționată din bumbac, și originară din zona Bengalului, în India și Bangladeshul din zilele noastre. Ulterior, Marco Polo a legat numele ei de orașul Mosul din nordul Irakului de azi. Autorii Enciclopediei din Franța secolului al XVIII-lea credeau că se numește așa din cauza aspectului ei eterogen asemănător plantelor briofite numite „mușchi” (în franceză mousse). Țesătura de muselină este subțire, clară, cu o fluiditate aparte. Textura ei este formată din fire fine, răsucite, nu prea groase, folosind bumbac, dar și mătase, lână,  (Sursa. www.wikipedia.ro)
 
De ce sa alegi doua museline antiregurgitare MINI pink?
Pentru momentele de dupa masa lui, pentru iesiri in parc, pentru plecari in vizita sau in concedii.
 
Set 2 paturici museline antiregurgitare este preferat de orice proaspata mamica si constituie unul dintre cele mai utile produse pentru copii deoarece permite ca pielea lor sa respire. Țesatura este simpla, usoara, aparent rara si permite fluxul de aer, reducand riscul de supraincalzire a pielii.
 
Alege un set de muselina dublu strat , daca vrei sa fii sigura ca ai mereu disponibil un accesoriu util, ce nu ocupa spatiu de depozitare si este versatil.
 
E usor de intretinut! Se poate spala la masina si se poate calca pe fata.