Descrierea produsului

Design-ul colectiei Marsylia este inspirat de cabanutele romantice de pe plajele din Franta si este menit sa aduca in camera copiilor calmul si sarmul rivierei. Mobilierul este realizat din lemn de pin si are numeroase detalii decorative discrete cum ar fi manerele rotunjite si placutele cu texte care maintesc de plaja si mare. Colectia este destinata atat baieteilor cat si fetitelor.
Mobilierul din colectie este disponibil pe alb sau bej si include patutul pentru bebelus disponibil pe doua dimensiuni, 60x120 cm si 70x140 cm, comoda cu doua usi, in varianta cu sau fara masa de infasat, masa de infasat detasabila, dulapul pentru haine cu 1 sau 2 usi si polite de diferite dimensiuni.

Dulapul cu 2 usi din colectia Marsylia are 2 polite si bara pentru haine si suplimentar puteti achizitiona si adauga mai multe polite. Politele sunt realizate din placi aglomerate de lemn.

Sertarele si usile mobilierului Pinio sunt dotate cu un sistem de amortizare a zgomotului la inchidere. Toata mobila de la Pinio este testata si certificata conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate si este este finisata cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Produsul este disponibil la comanda in 21 de zile lucratoare !