Produse
0

Descrierea produsului

EA Sports 2014 FIFA World Cup Brazil Ps3 este un joc de tip sport lansat de Electronic Arts in data de 4/17/2014, disponibil pentru PlaySstation 3 si Xbox360.

Electronic Arts lucreaza la un nou joc de fotbal, de aceasta data dedicat Campionatului Mondial din vara anului 2014. 2014 FIFA World Cup Brazil se lauda cu o serie importanta de imbunatatiri, urmand a fi probabil folosit drept experiment pentru a testa feature-urile pregatite pentru FIFA 15.

2014 FIFA World Cup Brazil se lauda cu noi animatii pentru driblinguri si pase, un nou sistem de executare si aparare a penaltiurilor, lovituri cu capul "pe spate", precum si simularea realista a fizicii balonului Adidas ce va fi folosit in cadrul competitiei oficiale din Brazilia.

Vom avea la dispozitie 203 echipe nationale, 21 de stadioane si peste 15 ore de comentariu proaspat inregistrat pentru acest joc. Isi vor face aparitia din nou obisnuitele moduri de joc Road to the FIFA World Cup, Captain your Country sau Story of Qualifying, acesta din urma laudandu-se cu peste 60 de scenarii inspirate din meciurile reale de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia. De asemenea, nu va lipsi nici modul online Road to Rio de Janeiro.

Ea Sports 2014 Fifa World Cup Brazil Ps3

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin