Descrierea produsului

Elicopterul este confectionat din plastic rezistent, este controlabil prin radio control. Acesta are elice, bara pentru echilibru si bara pentru aterizare. Elicopterul este echipat cu gyroscop, ceea ce face ca elicopterul sa zboare stabil. Controller-ul are 3,5 canale si functioneaza cu 6 baterii de tip AA, 1,5V, neincluse, avand functiile: inainte, inapoi, stanga-dreapta, urcare, coborare, lumini, ajustare a rotatiei stanga-dreapta. Acesta se roteste la 360 de grade si are un design modern.

Bateria elicopterului se incarca in aproximativ 30-45 minute.
Raza de actionare a controler-ului este de aprox. 25m.
Timp de functionare: 6-8 minute.
Dimensiuni (Lxh) elicopter – 42x20 cm.
Dimensiuni (Lxlxh) ambalaj – 71x24x9,5 cm.
Se recomanda copiilor cu varsta de peste 14 ani.
 
PARTILE COMPONENTE
Cutia contine elicopterul de jucarie asamblat, acesta avand acumulatorul partial incarcat si telecomanda de control a acestuia (baterii neincluse). Pentru elicopter este inclus un incarcator. Atunci cand se incarca, elicopterul trebuie oprit. Elicopterul este echipat cu un acumulator, care trebuie incarcat inainte de a se descarca complet.
 
ANSAMBLAREA TELECOMENZII Telecomanda functioneaza cu 6 baterii de 1.5V, de tip R6. Atentie! A se utiliza baterii de acelasi tip, a nu se combina acumulatori cu baterii obisnuite sau a nu se face improvizatii, pericol de nefunctionalitate sau eventual suprasarcina. Se desface capacul din spatele telecomenzii, unde trebuie pozitionate bateriile , atentie trebuie respectata polaritatea acestora +/- conform indicatiilor.
 
ALEGEREA TIMPULUI FAVORIT PENTRU ZBOR
1. Zborul trebuie efectuat pe o vreme prielnica, fara vant:
2. A nu se zbura in conditii de vant puternic duce la prabusirea aparatului, provocandu-i pagube serioase sau pierderea in totalitate a acestuia. De preferat a se alege un loc larg deschis pentru zborul elicoterului, sa fie zona libera fara obstacole imprejurimi, pe o raza minima de 12m lungime, latime si inaltime.
 
PREGATIREA PENTRU ZBOR
1. Asezati elicopterul pe sol sau pe o suprafata plana, pozitionati butonul de activare pe ON iar in momentul acela se va aprinde lumina de functionare;
2. Indepartativa de elicopter la mai mult de 2 m distanta.
3. Asigurati-va ca elicopterul este indepartat de orice fel de obstacol care poate dauna buna functionalitate a acestuia;
4. Activeaza telecomnda din butonul ON/OFF, asigura-te ca este functionala si are curent suficient, dupa care poti controla elicopterul din cele doua butoane ale telecomenzii, cu butonul stanga se efectueaza urcarea-coborarea elicopterului, iar cu butonul dreapta directionarea acestuia stanga-dreapta.