Produse
0

Descrierea produsului

Enslaved Odyssey to the West PS3 este un joc de tip role playing game lansat de Namco Bandai in data de 10/8/2010, disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3. 

Jocul va fi plasat intr-un scenariu post-apocaliptic, unde urmarile unui razboi de mare avengura se vad la tot pasul. Robotii militari continua razboiul, incearcand sa captureze sau sa elimine orice fiinta umana.

Enslaved: Odyssey to the West este un joc de actiune incadrabil si in categoria de jocuri de aventura, dezvoltat de Ninja Theory si distribuit de Namco Bandai pentru platformele de gaming Playstation 3 si Xbox360. .

Ca multe alte jocuri de aventura, Enslaved: Odyssey to the West ne propune o poveste stufoasa si extrem de bine conturata care va incepe intr-un viitor plasat peste aproximativ 150 de ani, pe un Pamant devastat de un razboi robotic, rasa umana fiind aproape de extinctie. Desi vremea lor a apus, robotii isi urmeaza inca ordinele primare, acelea de a eradica complet umanitatea. Povestea este scrisa de catre Alex Garland, scenaristul filmului "28 Days Later" dar are la baza un roman chinezesc, intitulat "Journey to The West (Calatorie spre Vest)".


 
Plata in rate fara dobanda prin