Descrierea produsului

Etui ochelari Gorjuss Bubble Fairy

Etui ochelari Gorjuss Bubble Fairy este alegerea perfecta pentru a-ti pastra in siguranta ochelarii.

Este un etui foarte stilish si practic din gama Gorjuss de la Santoro London.

Minunata Bubble Fairy este un personaj adorabil, o mica zana foarte delicata.

Etuiul pentru ochelari Bubble Fairy Gorjuss este realizat din cele mai bune materiale, in nuante delicate bleu, mov si galben pal.

Pe fata etuiului o vom regasi pe micuta Bubble Fairy in contrast cu restul nuantelor: in hainute delicate cu praf de stele, usor sclipitoare si plina de magie.

Detaliile subtile precum aripioarele delicate si stelutele sclipitoare sunt acelea care atrag.

Pe spatele etuiului vom avea un decor de poveste cu Bubble Fairy, stelute, luna si animalute, in nuante delicate de bleu si logo-ul Santoro London scos in relief. 

Exterior: 100% Poliuretan   

Captuseala: 100% Vascoza 

A se curata si sterge cu o carpa umeda. 

Dimensiuni: 17 x 6 x 4 cm

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa. Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.