Descrierea produsului

Ce vei invata? 
Cu ajutorul acestui set vei invata cum sa faci chiar la tine acasa substante gelatinoase. Micutii vor asimila cu usurinta notiuni primare de chimie si isi vor dezvolta gandirea logica.

Mod de preparare: Deschideti sticla cu guma de guar si puneti 6 linguri pline din acest amestec in pahar. Deschideti recipientul cu cea de-a doua substanta inclusa in set. Adaugati 3 linguri din aceasta in pahar. Folositi betisorul inclus pentru a amesteca. Amestecati timp de 60 de secunde. Substanta gelatinoasa va incepe sa se formeze in pahar. Scoateti substanta gelatinoasa din pahar si distractia incepe!

Setul include: 

  • amestec de baza pentru prepararea substantei gelatinoase (guma de guar-agent de ingrosare)
  • amestec pentru reactia care da nastere substantei gelatinoase
  • pahar si betisor pentru amestecul substantelor

Dimensiune: 17 cm

Varsta recomandata: 8 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor sub 8 ani. A se folosi sub supravegherea unei persoane adulte. Contine substante care pot provoca reactii alergice. Evitati contactul cu ochii. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 8 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.