Descrierea produsului

Extensie mini casuta alb mat pentru pat Flexa Classic 200 cm

Imaginati-va un pat care sa fie si locul de joaca perfect. Flexa reuseste sa implineasca visul oricarui copil cu noua colectie de mobilier Flexa House. Dragalasa mini casuta cu geamuri mici si horn ce pare desprinsa parca din povesti ii invita pe cei mici sa isi foloseasca din plin imaginatia si sa se joace cat e ziua de lunga. Cand vine ora de culcare, casuta devine locul de odihna unde iau nastere cele mai frumoase vise.

Extensia mini casuta Flexa Classic din lemn de pin are urmatoarele dimensiuni:
H. 129 x L. 210 x l. 112 cm - dimensiune compatibila cu patul Flexa Classic 200 cm

Cand cel mic creste si nevoile lui se schimba, puteti renunta foarte usor la structura casuta pentru a ramane cu un pat perfect pentru adolescenti.   

Pretul include extensia mini casuta  pentru pat simplu sau semi inalt Flexa Classic. Patul se achizitioneaza separat. In plus, puteti opta pentru achizitionarea accesoriilor textile care intregesc design-ul casutei Flexa.  

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.   

Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.

Lemnul folosit pentru realizarea pieselor de mobilier este de cea mai buna calitate si este prelucrat din paduri monitorizate permanent dupa cele mai stricte standarde de sustenabilitate.

In general lemnul de pin prelucrat pentru mobilierul FLEXA provine din paduri aflate in nordul Europei. Datorita climei reci in aceasta zona copacii cresc mai incet, iar acest lucru are un impact direct asupra calitatii lemnului care capata in procesul de crestere o fibra mai puternica si o masa mai mare decat in cazul lemnului de pin recoltat din alte zone.

Reziduurile ramase de la prelucrarea lemnului sunt reciclate si transformate in peleti de lemn, devenind astfel un combustibil sustenabil si accesibil.

Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii.

De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.

In cazul paturilor FLEXA, producatorul ofera o garantie a continuitatii tuturor liniilor de produse pentru 5 ani de la data achizitiei. Acest lucru inseamna ca accesoriile necesare pentru transformarea paturilor vor fi disponibile pentru Dumneavoastra pentru cel putin 5 ani.

 

Extensie mini casuta alb mat pentru pat Flexa Classic 200 cm

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra