Descrierea produsului

Fallout 4 GOTY contine:

- jocul Fallout 4, complet reactualizat

- add-on-ul Automatron

- add-on-ul Wasteland Workshop

- add-on-ul Far Harbor

- add-on-ul Contraptions Workshop

- add-on-ul Vault-Tec Workshop

- add-on-ul Nuka-World Bethesda Game Studios

Creatorii jocurilor Fallout 3 si The Elder Scrolls V: Skyrim, îti ureaza bun venit în lumea Fallout 4 – cel mai ambitios joc din istoria studio-ului si urmatoarea generatie a jocurilor de tip open-world. Fiind singurul supravietuitor al Vault 111, vei intra într-o lume distrusa de razboiul nuclear.

Fiecare secunda este o lupta, iar fiecare decizie îti apartine.

Doar tu poti reconstrui si determina soarta Wasteland-ului.

Bine ai venit acasa. Independenta si libertate!

Fa ceea ce veri intr-o lume deschisa imensa, cu sute de locatii, personaje si quest-uri.

Alatura-te multiplelor factiuni care se lupta pentru putere sau alege sa fii pe cont propriu, tu decizi.

Esti S.P.E.C.I.A.L!

Fii oricine îti doresti gratie sistemului de personaj S.P.E.C.I.A.L.

De la soldatul înarmat pâna la tipul carismatic si persuasiv, poti alege dintre sute de perk-uri pentru a-ti forma propriul stil.

Pixeli Super Deluxe! Noua generatie grafica si motorul de iluminare aduc la viata lumea Fallout asa cum nu a mai fost vazuta pâna acum.

Incepând din padurile Commonwealth-ului si pâna la ruinele Boston-ului, fiecare locatie beneficiaza de detalii dinamice. Violenta si V.A.T.S!

Luptele intense în modul first sau third person pot fi încetine cu ajutorului sistem-ului dinamic Vault-Tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.) care îti va permite sa gestionezi atacurile si sa te bucuri de un carnagiu cinematic.

Colecteaza si construieste! Colecteaza, upgradeaza si construieste mii de articole cu ajutorul celui mai avansat sistem de crafting. Armele, armurile, chimicale si alimentele sunt doar începutul – poti construi si gestiona asezari întregi.