Descrierea produsului

Farfurie cu capac Herobility HeroEco +6 luni 17cm roz

Farfuria cu capac Herobility HeroEco este prietenoasa cu mediul inconjurator si cu bebelusii care invata sa manance.

Marginile drepte ale farfuriei faciliteaza mentinerea hranei in farfurie, facand experienta de hranire mai usoara ca niciodata. Mai mult, aceasta este prevazuta cu un capac ce incurajeaza pastrarea resturilor de mancare pentru mai tarziu. Farfuria este compacta, astfel incat va ajuta la economisirea spatiului ocupat in bucatarie sau in bagajul de calatorie.

Farfuria Herobility HeroEco poate fi folosita cu sau fara HeroPlacemat.

Aceasta este realizata din porumb, devenind astfel optiunea potrivita pentru copilului dumneavoastra si mediul inconjurator. Va recomandam sa nu fierbeti aceasta farfurie deoarece aceasta actiune contribuie la deformarea si deteriorarea materialului eco din care este realizat.

Herobility este o companie suedeza ce s-a nascut din dorinta unor parinti de a le oferi copiilor lor cele mai sigure si mai placute produse din lume. Misiunea lor este de a oferi produse inovatoare pentru copii, care sa le faca viata mai usoara parintilor lor.

In plus, Herobility lupta pentru dreptul tuturor copiilor de a avea o copilarie sigura, fericita si lipsita de griji, donand echivalentul a 5 coroane suedeze din valoarea fiecarui biberon HeroBottle vandut, fundatiei World Childhood Foundation, fondata in anul 1999 de catre Majestatea sa Regina Silvia a Suediei.