Descrierea produsului

Aceasta colectie de felicitari 3D, va ofera ocazia sa surprindeti prin spectulozitatea imaginilor si totodata sa transmiteti un mesaj de apreciere fata de evenimentul ce urmeaza a fi sarbatorit.

Felicitare 3D ORIGAMI - SUNFLOWER COLOR prezinta un frumos cadru natural, plin de flori colorate.

Tehnica origami este extraordinar transpusa in aceste minunate felicitari 3D. Tematica fiecarei felicitari te poarta succesiv ca într-o poveste de la prima fateta pana la ultima. În mai bine de 18 ani de existenta, acesta marca cuprinde practic modele ce acopera cele mai importante evenimente din cursul unui an. Una din fatetele felicitarii permite transmiterea mesajului personalizat sau prestabilit de catre fiecare expeditor în parte.

Fiecare felicitare este insotita de plic si impreuna sunt sigilate intr-o folie de plastic.

Felicitare 3D ORIGAMI - SUNFLOWER COLOR este perfecta pentru a fi oferita unei fete dragi, pentru a-i face o invitatie speciala sau pentru a-i multumi pentru ceva.

Nota: Imaginile, design-ul, conceptul si tehnicile de realizare sunt protejate prin drepturi de autor, la nivel international!

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.