Descrierea produsului

Felicitare 3D tip glob-Casuta luminata

Are un diametru de 70mm.

Felicitarea este insotita de plic si poate fi expediata prin posta.

Snow Globe este o noua gama interesanta prin forma în care se prezinta. Este vorba despre felicitari tip glob, care se pliaza pentru a putea fi oferite în plic.

Producatorul este unul de top din Statele Unite ale Americii, care a reusit sa uimeasca deopotriva atat clientii cât si fericitii beneficiari ai acestor felicitari.

Gama felicitarilor tridimensionale realizate de aceasta companie este extrem de variata, cu o prezenaa originala ai unica în domeniu.

Nota: Imaginile, design-ul, conceptul ai tehnicile de realizare sunt protejate prin drepturi de autor, la nivel internataional!

 

Atentionare!

Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare . Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc.Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.