Descrierea produsului

Felicitare Gorjuss Bee Loved Happy Birthday reprezinta cel mai frumos mod de a surprinde persoanele dragi, fie ca vorbim de prieteni, familie sau chiar colegi de serviciu, cu ocazia zilei de nastere. Micuta fetita Gorjuss este prezentata, pe felcitare, intr-un mod cu totul deosebit. Inconjurata de un cadru galben, pe un fundal cu dungi monocrome, fetita Bee Loved este gata sa transmita o stare de buna-dispozitie tuturor celor care o privesc. 

  • Design-ul minunat al felicitarii Gorjuss Bee Loved Happy Birthday este completat de o frumoasa panglica galbena in partea laterala si de o eticheta in relief cu mesajul „Happy Birthday”. 
  • Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi. 
  • Felicitare Gorjuss Bee Loved Happy Birthday vine insotita de un frumos plic cartonat, cu un interior foarte elegant, in dungi monocrome, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
  • Pe sptale plicului se gaseste un loc special creat pentru a scrie destinatarul acestei minunate felicitari Gorjuss. 
  • Dimnesiuni: 14 x 14 x 0.5 cm