Descrierea produsului

Felicitare Gorjuss-We Walk Together de la Santoro are o textura mata de calitate superioara, iar interiorul este lasat gol pentru ca mesajul dumneavoastra sa fie scris asa cum va doriti, in scris, printat, stampilat sau poate chiar colaj de cuvinte. Felicitarea We Walk Together este insotita de un plic alb, iar acestea sunt infasurate intr-o folie de plastic.

Daruiti bucurie familiei si apropiatilor dumneavoastra cu aceasta draguta felicitare! Fetitele Gorjuss Santoro vor topi inimile chiar si persoanelor cu spirit reprimat de sarbatoare!

Pe coperta superioara, simpaticele fetite We Walk Together Gorjuss sunt ilustrate tinandu-se de umar, imbracate foarte simpatic. Spatele felicitarii Gorjuss - We Walk Together de la Santoro este decorat cu inimioare in dungi monocrome, flutrurasi si o mica ilustratie cu fetitele Gorjuss.

  • Dimensiuni: 17 x 13 cm

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.