Descrierea produsului

Figurina Papo Dragonul de cristal

Figurina papo Dragonul de cristal, este inspirata de magnificele creaturi din mitologie cu abilitati magice si spirituale.

Cuvantul „dragon” provine din cuvantul grecesc antic „draconta”, care inseamna „a privi”, sugerand ca mitica creatura pazeste comori, cum ar fi muntii de monede de aur sau pietre pretioase.

Dar acest lucru nu prea are sens, deoarece o creatura la fel de puternica ca un dragon cu siguranta nu trebuie să plateasca pentru nimic, nu?Este probabil mai mult o comoara simbolica

Oricum, protejeaza-ti castelul si comoara adaugand colectiei tale acest fioros dar magic Dragon de Cristal albastru, cu o intindere a aripilor de 14 cm!

Micutii vor fi fascinati de povestile ce se pot contura in jurul acestei frumoase jucarii sau de jocurile pe care le pot avea alaturi de prietenii lor.

Figurina este stabila, placuta la atingere, ideala pentru distractia copiilor.

Figurina Papo Dragonul de Cristal este fabricata dintr-un plastic special care isi pastreaza calitatile mult timp putand fi transmisa si generatiei urmatoare.

Nu contine substante toxice.

Figurina Dragonul de cristal este o piesa cu durata lunga de viata datorita plasticului special din care este fabricata, nu contine substante toxice.

Dimensiuni: 17.5 x 15.5 x 9 cm

Greutate: 106 g

Varsta +3 ani

Deoarece figurinele sunt pictate manual, este posibil sa existe mici diferente cromatice fata de imaginile afisate!