Produse
0

Descrierea produsului

Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers Nintendo Wii este un joc de tip role playing game lansat de Square Enix in data de 2/5/2010, disponibil pentru Nintendo Wii.

Jocul reprezinta un avansa de 1000 de ani al seriei, sabiile fiind inlocuite cu arme iar magiile fiind inlocuite cu masini desprinse parca dintr-o era steampunk.

Personajul principal al jocului se cheama Layle, un super erou din grupa Crystal Bearers. Cristalul, situat sub ochiul drept, ii da acestuia puteri supra-omenesti asupra controlului fortei gravitationale. Layle este insarcinat sa escorteze nava de pasageri Alexis, mandria rasei Lilty.

Chiar daca Cristalul Yuke a fost distrus cu multi ani in urma, fiind presupus ca si rasa Yuke a fost anihilata odata cu aceasta, un nou personaj rasare, atacand nava Alexis. Personajul Yuke poarta numele Amidatelion, un Crystal Bearer mult mai puternic decat Layle.

Dezvoltarea Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers este condusa de Toshiyuki Itahana, cunoscut pentru aportul adus la Final Fantasy Fables si jocul arcade Lord of Vermilion.

Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers Nintendo Wii

Acest produs nu mai face parte din oferta Nichiduta.ro

Plata in rate fara dobanda prin