Descrierea produsului

Formula de Lapte praf Humana Baby Fit 500 g - Aliment dietetic pentru scopuri medicale speciale, destinat regimului dietetic al tendintei ridicate de regurgitare,contine toti nutrientii importanti in functie de necesitatile bebelusului.Poate fi folosit de la nastere pana la sfarsitul perioadei de hrana cu biberonul de la nastere pana la varsta de 6 luni ca unica sursa de alimentatie, daca bebelusul nu este alapta de la varsta de 6 luni, ca parte a unei diete mixte si echilibrate. Inainte de a trece la o alta formula sau de a extinde dieta copilului, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra.

Contine banana: astfel, Humana Baby Fit va fi mai cremos.

Usor de pregatit.

Cand pregatiti formula, asigurati-va ca respectati instructiunile cu atentie. Pregatirea sau depozitarea incorecta a biberonului pregatit pentru o perioada mai lunga decat cea recomandata poate dauna sanatatii sau copilului dvs. din cauza cresterii nedorite a unor germeni. Pregatiti formula inainte de fiecare masa pentru a fi proaspata si hraniti imediat copilul. Nu folositi resturi. Curatati bine biberonul, tetina si inelul. Nu incalziti formulele in cuptorul cu microunde (risc de oparire). Reinchideti ambalajul ferm, dupa utilizarea produsului. Pastrati-l intr-un loc racoros si uscat si utilizati-l in decurs de 3 saptamani.Fierbeti cantitatea necesara de apa si lasati sa se raceasca la o temperatura de 70°C. Turnati aproximativ jumatate din cantitatea necesara de apa intr-un recipient curat.Umpleti cu grija lingura de masurare Humana atasata si nivelati cu spatele unui cutit sau cu ceva asemanator. Puneti cantitatea necesara de pulbere in biberon. Inchideti biberonul si agitati-l imediat. Adaugati restul de apa si agitati viguros flaconul inca o data.

Atentie: protejati-va mainile de recipientul fierbinte (utilizati prosoape de bucatarie). Raciti formula pana la temperatura de baut intr-un castron de apa sau sub robinetul de apa. Agitati din nou biberonul. Insurubati bine tetina si verificati temperatura de baut (37°C) (Pericol de oparire!) Asigurati-va ca bebelusul nu se afla in apropiere in timpul prepararii formulei, din cauza riscului de varsare si de oparire! Dozaj : Va rugam sa utilizati numai lingura de masurare atasata (are aprox. 4.6 g) Informatii importante.

Pentru hranirea bebelusului dvs., alaptarea este cea mai buna si cea mai sanatoasa modalitate de a va hrani copilul. Daca nu aveti suficient lapte matern sau exista alte obstacole in calea alaptarii, va rugam sa discutati cu medicul dumneavoastra pediatru inainte de a utiliza Humana Baby Fit si utilizati-l in conformitate cu instructiunile medicului dumneavoastra si cu instructiunile de utilizare. Poate fi utilizat ca unica sursa de hrana. Utilizati numai sub supraveghere medicala. Dupa deschidere, pastrati bine inchis, intr-un loc uscat, sub 20°C si utilizati in decurs de 3 saptamani de la deschidere. Preparati formula inainte de fiecare masa pentru a fi proaspata si hraniti imediat copilul.

Greutate neta: 500g

Formula de lapte praf Humana Baby Fit antiregurgitare 500g

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra