Descrierea produsului

Lapte praf Topfer Bio Lactana Kinder pentru copii de la 1 an este formula organică de lapte praf pentru copiii de vârstă mică (1-3 ani), ideală în faza de creștere, datorită compoziției sale unice: conține BIFIDO culturi, un amestec de 4 bifido culturi valoroase, conținut redus de proteine, adaptat nevoilor energetice.

În această etapă de viață (1-3 ani), copiii au nevoi crescute de nutrienți, nevoi ce nu pot fi acoperite optim de laptele de vacă. Topfer Lactana Kinder prezintă adaos de minerale valoroase precum fierul, iodul, zincul dar și de vitamine esențiale creșterii și dezvoltării armonioase a copilului dvs., începând cu luna a 12-a de viață.

Topfer Lactana Kinder conține, printre altele vitamina D care contribuie la dezvoltarea normală a oaselor copilului tău, iod și fier care contribuie la dezvoltarea normală cognitivă a acestuia. Topfer Lactana Kinder îndeplinește cei mai exigenți parametri calitativi și corespunde noilor cerințe în domeniul alimentației copiilor mici (1-3 ani).

Ingrediente:
Lapte degresat, praf de zer parțial demineralizat, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de răpită, ulei de floarea-soarelui), maltodextrină, lapte praf degresat, citrat de calciu, fosfat de calciu, clorură de potasiu, citrat de sodiu, carbonat de calciu, fosfat de magneziu, vitamina C, lactat de fier, vit.E, culturi de bifidobacterii (B.breve, B. bifidum, B.infantis, B.longum), sulfat de zinc, fier pirofosfat, niacina, D-pantotenat de calciu, sulfat de cupru, vit.A, Vit.B1, vit. B6, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid folic, vit.K, selenit de sodiu, biotina, vit.D.
De proveniența organică.
Lapte organic din regiunea Allgau.
Ulei de palmier organic din culturi susținute.

Mod de preparare:
fierbe cantitatea de apă necesară și răcește-o până la temperatura de 50°C;
pune aproximativ jumătate din cantitatea de apă fiartă în sticlă;
sticla și tetina se vor steriliza înainte de folosire;
adaugă cantitatea de lapte praf Topfer Bio Kinder prevăzuta în tabel;
pentru o dozare corespunzătoare, nivelează cantitatea de lapte praf din linguriță gradată cu ajutorul unui cuțit;
închide sticla și agită cu putere;
adaugă restul de apă fiartă, agită încă o dată, lăsând apoi conținutul sticlei să se răcească la temperatura optimă pentru a fi data sugarului;
verifică încă o dată temperatura preparatului.

Cantitatea recomandată de băut/zi:
300-330ml, împărțită în cel puțin 2 mese.

Important!
Folosiți conținutul fiecărei pungi în termen de 14 zile de la deschidere. Închideți punga bine întotdeauna. Utilizați doar lingura de măsurat din interiorul pachetului. Nu încălziți sticla în cuptorul cu microunde. Păstrați în loc uscat și răcoros.

Formula de lapte praf Kinder Organic Topfer 500 g de la 1 an

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra