Descrierea produsului

Fotoliu pentru copii, care face parte din colectia Capuchon de la Candide. „Bebe ma insoteste peste tot...” armonia perfecta intre traditional si modern, colectia Capuchon a fost conceputa pentru fetite si baieti deopotriva. Culorile gri, usor crem, creeaza atmosfera perfecta, moale si usor pufoasa, pentru ursuletul si broderiile delicate aplicate pe materialul textil. O combinatie chic, astfel se poate descrie colectia Bebe Capuchon, colectie care a fost actualizata cu noi modele si combinatii de culori, care poarta numele Capuchon.

Descriere generala articol:

Fotoliu confortabil pentru copii, fiind moale si confortabil, putand fi utilizat oricand de catre copil pentru a se juca sau pur si simplu pentru a se odihni. Husa este matlasata, partea inferioara fiind realizata din PVC pentru rezistenta sporita in timp.

Include o pernuta matlasata pentru a fi si mai moale.

Materialele din care este realizat:

Materialul textil matlasat este realizat din 80% bumbac si 20% poliester. Baza este realizata din PVC.

Interiorul realizat din spuma poliuretanica. Printre beneficiile utilizarii acestui tip de spuma, se numara posibilitatea corpului de a respira, multumita celulelor deschise ale spumei, evitand astfel riscul aparitiei iritatiilor. Printre avantajele utilizarii unei combinatii intre bumbac si poliester: bumbacul lasa pielea sa respire si este delicat cu pielea, iar in combinatie cu poliesterul, materialul devine mai rezistent si durabil, tesatura pastrandu-si forma in timp. Lavabila la maxim 30 grade C.

 

Detalii tehnice articol: Adancime: 40 cm

Latimea: 53 cm Dimensiuni sezut: 28 x 28 cm

Inaltime sezut de la podea: 13 cm