Descrierea produsului

Puf copii Nobodinoz Oasis 109x53cm albastru

Decoratiunile pentru camera pot insufleti un spatiu si il pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia. Disponibile intr-o multitudine de forme, materiale, texturi si culori, calitatea decoratiunilor reprezinta un factor important in alegerea acestora. De asemenea, unele accesorii decorative poti fi si functionale acoperind anumite nevoi specifice ale utilizatorilor. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si functionalitate.

Puful este ideal pentru momente de relaxare sau de joaca. In diverse forme, culori si dimensiuni, acesta se poate integra perfect in orice amenajare. Copiii il pot manevra cu usurinta, fiind usor accesibil pentru orice varsta.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Pregateste-te sa petreci cele mai relaxante momente pe puful Oasis de la Nobodinoz. De la somnul dintr-o dupa-amiaza de vara pana la momentele linistite in care poti citi, trecand prin orele in care esti creativ... acest va multumi intreaga familie, de la cei mai mici pana la parinti. Adauga un aer mediteranean camerei cu ajutorul acestui puf.

> Dimensiuni: 53x109 cm.

> Husa detasabila pentru curatare usoara.

> Maner din blanita sintetica.

> Umplutura se poate inlocui.

> Disponibile in 7 variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.