Descrierea produsului

De ce turnul de invatare FunPod?

O mare parte din accidentele din casa, in care sunt implicati copiii, sunt cauzate de curiozitatea si dorinta de a se implica in activitatile adultilor, in mod deosebit in bucatarie. Parintii isi vor folosi imaginatia cum sa isi aduca copiii la nivelul blatului de lucru intr-un mod cat mai sigur – un scaun intors, asezat pe masa, in brate. Implicarea in bucatarie insa devine un cosmar, o experienta la limita nervilor.

Mult-premiatul turn invatare FunPod de la LittleHelper asigura un mediu sigur, in care copiii se pot implica, pot ajuta, invata si juca alaturi de parinti in bucatarie sau la orice blat de lucru care starneste curiozitatea micutilor.

Datorita treptei reglabile pe inaltime, FunPod creste impreuna cu copiii, devine instrumentul preferat pentru activitatile desfasurate la nivelul blatului in deplina siguranta.

In conformitate cu toate standardele de siguranta, certificat si testat atat pe piata eurpeana cat si pe cea din SUA, turnul de activitati si invatare FunPod inlocuieste toate acele metode precare. Pur si simplu instalati-va copilul in turnul de activitati si invatare FunPod, departe de orice este ascutit sau fierbinte si lasati-l sa exploreze lumea.

Educatia alimentatiei

Intre 1 si 5 ani, copiii isi formeaza obiceiurile culinare si opiniile care le modeleaza viata mai departe. Este o perioada esentiala pentru experientele alimentatiei, cand le puteti oferi toate informatiile si abilitatile necesare pentru un stil de viață echilibrat si sanatos.

Implicarea copiilor inca de foarte mici in prepararea mancarii, experimentarea texturilor, mirosurilor, gusturilor diferite ale alimentelor este un factor important in intelegerea rolului vitaminelor si aportul pe care il au.

Legatura parinte-copil

In viata agitata, uneori haotica pe care o traim, timpul petrecut alaturi de copiii nostri isi pierde adesea din calitate. Turnul de invatare FunPod ofera libertatea de a ne bucura alaturi de copiii nostri in timp ce pregatim cina sau pranzul.

Profesorul Paul Gately, Exper in probleme de obezitate la copii, de la Leeds Metropolitan University si prezentatorul documentarului, "Too fat to toddle", spune:

“Ca expert in dezvoltarea copiilor la Leeds Metropolitan University am fost extrem de impresionat de responsabilitatea sociala a noului FunPod, atunci cand mi-a fost prezentat. Acest instrument de siguranta unic ii va incuraja pe parinti sa ii implice pe copii in toata experienta alimentelor. Lucrez cu organizatii internationale si nationale sa educam copiii in spiritul unei alimentatii mult mai sanatoase. Legatura parinte-copil nu trebuie subestimata, timpul de calitate petrecut impreuna cu cei mici le ofera o dezvoltare optima. FunPod ii va tine cu siguranta departe de televizor, pe care eu il condamn. Cred cu putere ca acest produs are o responsabilitate sociala, de aceea sunt incantat sa il recomand incepand cu sfarsitul lui 2007.”

Copiii au mult mai multe sanse sa incerce lucruri noi si alimente noi atunci cand au participat la prepararea mancarii. FunPod contribuie la aceste lucruri.

Caracteristici:

  • Inaltime reglabila: cinci niveluri pentru copii de 12 luni pana la 5 ani sau si mai mari (maxim 22kg)

  • Mecanism de blocare a treptei

  • Picioare dublate cu banuti de cauciuc pentru a preveni miscarea si zgarierea podelei – in conformitate cu toate standardele europene de siguranta.

  • Usor de asamblat si curatat

  • 5 ani garantie de la producator

Greutate: 15 kg

Dimensiuni: 35 x 35 x 86 cm, latimea talpilor pentru stabilitate 51 x 52 cm

Varsta recomandata: +12luni - 5ani (maxim 22kg)