Descrierea produsului

Copiii îsi vor folosi propiile lor cuvinte pentru a se exprima pentru a ghida unul pe celalalt în selectarea secventei corecta. Ce vor deprinde?
- Comunicare
- Aptitudine de a asculta
- Dezvoltarea limbajului
- Cooperare si munca în echipa

Continut
- 4 benzi de joc a câte 4 imagini, cât si benzi de joc ale caror secvente sunt inversate (pentru cel care asculta instructiunile)
- 32 carti de joc imprimate si pe fata si pe verso (pentru vorbitor)
Pe locuri. Fiti gata. Start.
Alegeti o banda de joc si setul de carti de joc care i se potriveste, banda de joc fiind pentru jucatorul care va asculta si setul de carti pentru cel care va vorbi.

Cum ne jucam?
Cel care va asculta va avea banda de joc în fata sa.

Copilul care va vorbi va avea cartile de joc în fata. Acesta îi va da indicii despre imaginea care o are celuilalt jucator. Apoi, acesta o va plasa pe banda de joc în dreptul imaginii similare.

Când cel care asculta va potrivi toate imaginile de pe banda de joc, bulina colorata din partea de stânga sus de pe fiecare carte de joc trebuie sa aiba aceasi culoarea ca banda de joc.

Odata deprins, puteti mari miza prin faptul ca ati putea spune vorbitorului sa utilezeze doar un numar de cuvinte, pentru a învata cum sa sorteze cuvintele si a le allege cât mai bine.