Descrierea produsului

Geanta accesorii Ferrari rosie,, o geanta practica pentru orice adolescent sau barbat. Alege azi produse de calitate, marca Ferrari pentru prezenta masculina din viata ta! Realizata din materiale de cea mai buna calitate, aceasta geanta rosie de accesorii Ferrari poate fi un cadou inedit pentru cei dragi tie.

Geanta de accesorii Ferrari este realizata din material textil, cu insertii de piele ecologica neagra. Fundul gentii este finisat dintr-o piele ecologica fina. Geanta se inchide cu un fermoar negru ascuns. Interiorul gentii este simplu, negru si foate incapator. Pe marginile gentii regasim in interior 5 buzunare mici si o eticheta cu un timbru de autentificare marca Ferrari. Pe exterior, geanta de accesorii dispune de un buzunar pe spate care se inchide cu un fermoar. Tot in exterior regasim si un maner rezistent din poliester.

Exteriorul gentii de accesorii este rosu, frumos incadrat de detalii importante precum: logo-ul ferrari, steagul italiei frumos cusut in relief si steagul de start de la Formula 1. Pe spatele gentii se regaseste notat si Scuderia Ferrari. Prancing Horse, simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiuni: 26x10.5x12

Geanta accesorii Ferrari rosie

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra