Descrierea produsului


Geanta eleganta din materiale de inalta calitate, creata pentru femei care apreciaza stilul si in acelasi timp doresc solutii fara intreruperi. Ideal pentru mamele active care combina maternitatea si cariera. Confortabil pentru plimbari de zi cu zi si excursii i familie dar si pentru intalniri de afaceri. Structura special conceputa, cu o forma usoara si foarte bine gandita, cu 11 buzunare dedicate pentru a ajuta la organizarea confortabila a spatiului interior al gentii.

11 buzunare dedicate, inclusiv un THERMOPOCKET (buzunar termic) extern pentru sticle, buzunar de acces rapid pentru chei, mobil, un buzunar pentru o tableta, care va sustine confortabil chiar si un laptop de 15 inch.

Curele laterale detasabile pentru fixarea usoara a gentii pe carucior 

Manerele din piele ecologica si un sistem solid de carlige metalice fac posibila adaptarea gentii in modul in care aveti nevoie.

Elementele placate cu nichel vor sustine sarcini mai mari si vor garanta stabilitatea.

Sloturi pentru stilouri si tacamuri.

- Inel metalic pentru atasarea cheilor sau jucariilor

 Material: poliester si piele ecologica

Greutate: 0.94 kg

<span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: " trebuchet="" ms",="" verdana,="" "bitstream="" vera="" sans",="" "dejavu="" sans-serif;="" font-size:="" 13px;="" text-align:="" justify;"="">Dimensiuni: W 44 cm x H 43 cm x D 16 cm.