Descrierea produsului

Geanta laptop business 15.6" Gabardina Bombata- Grej este o geanta de marime mare, ideala pentru o tableta sau un laptop de 15.6".

Conceptul acestei genti este realizat integral in Italia, iar geanta este fabricata din nylon de inalta calitate, de culoare grej

Geanta Bombata are un design incantator, elegant si foarte practic. Interiorul spatios este format intr-un compartiment separat, prevazut cu fermoar. 

In cealalta parte a interiorului, geanta business/laptop 15.6" Gabardina Bombata- Grej este prevazuta cu o curea cu prindere de tip Velcro, oferind o protectie suplimentara pentru laptopul sau tableta ta

In partea din fata, geanta Bombata este prevazuta cu inca doua buzunare incapatoare, care se inchid cu fermoar..

Primul buzunar, care este mai mare contine pe o parte buzunare de diferite dimensiuni, perfecte pentru a-ti tine in ordine instrumentele de scris sau diverse alte accesorii.

Buzunarul mai mic este perfect pentru pastrarea in siguranta a documentelor sau a cheilor.

Geanta are doua manere rigide fabricate din silicon si o bareta lunga, reglabila, din poliester, pentru a putea fi comod de purtat atat in mana, cat si pe umar.

Geanta vine insotita de o husa de panza, ideala pentru depozitarea si intretinerea gentii, atunci cand nu este folosita.

Aceasta geanta lux business/laptop 15.6" Gabardina Grej Bombata este ideala pentru calatorii sau pentru intalniri de afaceri, este o geanta eleganta, unisex, care iti va accesoriza perfect orice tinuta.
De asemenea, aceasta reprezinta alegerea perfecta pentru un cadou de lux pe care doresti sa-l oferi unei persoane speciale
 

Pastrand un grad ridicat de calitate si originalitate, Bombata ofera o abordare unica intr-o maniera noua si vie, lansand un concept nou pentru cei care doresc sa fie unici si plini de originalitate indiferent de mediul in care sunt prezenti.

Geanta laptop business 15.6" Gabardina Bombata- Grej

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra