Descrierea produsului

Pentru a asigura un confort de utilizare mai bun, geanta se poate agata de manerul caruciorului pentru copii datorita carligelor speciale. Are de asemenea o curea lunga detasabila si reglabila, pentru purtarea pe umar, si curele confortabile mai mici, pentru transportul in mana.

 

Buzunare exterioare:

 

Doua buzunare mari laterale, unul termo-izolant pentru termos, biberon sau o sticla cu apa, celalalt cu fermoar special, conceput pentru servetele. Datorita fermoarului, puteti scoate cu usurinta servetelele, fara sa fie necesar sa scoateti intregul pachet.

Doua buzunare frontale pentru gustari sau alte elemente esentiale.

In partea din spate regasim un buzunar mare fixat cu Velcro, pentru a tine o la indemana o patura, sau chiar hainute pentru schimbare.

In partea superioara a gentii exista doua buzunare mari cu fermoar. Intr-unul din acestea regasim alte doua buzunare mai mici si un sistem de fixare al cheilor, al suzetei sau chiar jucarii.

Buzunare interioare:

 

Doua buzunare mari fixate cu Velcro, unul in fata si unul in spatele gentii.

Dimensiunile generoase ale buzunarului mare central, permite depozitarea chiar si a unei paturici. De asemenea, acest buzunar permite sa transportati chiar si un laptop mare de 15 inch.

In interior exista patru buzunare separate pentru ambalarea perfect planificata si doua buzunare flexibile, care se vor potrivi perfect cu orice biberon.

Separat regasim un buzunar alungit cu fermoar, dedicat depozitarii telefonului, portofelului sau cheilor auto.

In partea superiora a gentii avem doua sisteme de fixare/inchidere : fermoar sau dispozitiv magnetic care ajuta sa inchideti si sa deschideti geanta foarte usor, fara sa actionati fermoarul de fiecare data.

Geanta vine in dotare cu o salteluta pentru schimbat bebelusul.

 

Interiorul gentii este realizat dintr-o captusala contrastanta, care reflacta mai bine lumina si va ajuta atunci cand cautati ceva in interior.

Intreaga geanta este fabricate dintr-o tesatura impermeabila, usor de curatat.

Dimensiuni : 43 cm x 35 cm x 17 cm