Descrierea produsului

Fiind mamă, vrei să ai la îndemână toate accesoriile de care ai nevoie ca să ieşi din casă. 
O geantă mare în care va încăpea aproape totul, cum ar fi MOMMY BAG, se dovedește a fi de neînlocuit.
 
Universala
Poţi lua geanta MOMMY BAG oriunde cu tine. Va fi foarte utilă în timpul plimbării zilnice cu copilul, mergând la cumpărături și chiar în timpul unei ieșirii de weekend. 
Ba mai mult, va fi un accesoriu perfect în timpul unei întâlniri cu prietenii.
 
Organizata
Ești în continuă mișcare, deci pentru a te ajuta și mai mult să organizezi totul cum trebuie, în geanta MOMMY BAG vei găsi un buzunar și compartimente, datorită cărora sticlele, scutecele, șervețele sau jucăriile de dentiție vor fi întotdeauna la locul lor.
 
Durabila
MOMMY BAG se va dovedi utilă întotdeauna și vă va însoți pentru mulți ani de acum încolo. Este confecționată dintr-un material durabil și rezistent la abraziune, fără substanțe nocive.
 
Curata intotdeauna
Ploaie, pantofi murdari, resturi de mâncare, lapte vărsat sau terci vărsat – nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la asta. MOMMY BAG este confecționată dintr-un material ușor de curățat. Doar ștergeți-o cu o cârpă umezită pentru a o face să arate bine din nou.
 
Carlige universale
Setul include două mânere universale care permit atașarea gențiii la diferite tipuri de cărucioare. Acestea sunt confecționate dintr-un material sintetic elastic, sigur și testat, care protejează geanta de alunecare de pe mânerele căruciorului.
 
Covoras pentru infasare
Geanta este dotată cu un covoraș de înfășat portabil, compact, care se potrivește cu modelul genții. Este un element indispensabil pentru fiecare părinte bine organizat, datorită căruia înfășarea copilului departe de casă este întotdeauna sigură, confortabilă și igienică. Covorașul este ușor de curățat.
 
Standarde
Produsul a fost testat și aprobat în conformitate cu standardele europene de siguranță . Produsul a fost testat în laboratorul independent INTERTEK.
 
Dimensiuni: 53x29x17 cm