Descrierea produsului

Geanta pentru mamici, Nobodinoz, Stella, 34x50cm, crem

Atunci cand bebe calatoreste, este important sa avem cu noi accesoriile care ii pot asigura acestuia confortul si siguranta de care are nevoie. Incepand de la genti si rucsacuri pentru mamici pana la accesorii pentru scoica si carucior, am selectat o gama de produse calitative pe care va puteti baza in fiecare calatorie a celui mic.

Gentile si rucsacurile pentru mamici sunt ideale cand bebe calatoreste. Acestea au nenumarate buzunare si accesorii pentru a ajuta parintii sa organizeze si sa gaseasca mai usor lucrurile celui mic. Realizate din diverse materiale si disponibile in mai multe culori, sunt potrivite pentru fiecare.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Geanta Paris pentru mamici este realizata din bumbac organic si are un interior rezistent la umezeala, ceea ce o face usor de curatat. Este practica si usoara cu inchidere cu fermoar, 2 manere si 3 buzunare interioare potrivite pentru lucrurile bebelusului.

> Dimensiuni: 34 x 50 x 12 cm.

> Inchidere cu fermoar.

> Include 3 buzunare interioare si 1 buzunar exterior.

> Bumbac organic, matlasata cu poliester certificat Oeko-Tex.

> Usor de curatat datorita captuselii impermeabile.

> Disponibile in mai multe variante de culoare.

> Bumbac Organic originar din SUA si certificat GOTS - Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.