Descrierea produsului

Gentile pentru mamici de la SKIP HOP sunt gandite atat pentru a fi cat se poate de functionale, cat si pentru a fi cat mai atractive din punct de vedere al design-ului iar noua colectie Simply Chic este alegerea perfecta pentru mamicile care vor sa fie chic, fara prea mult efort. 

Numeroase buzunare inteligente, o salteluta de schimbat scutece si alte spatii de depozitare sunt ascunse in geanta eleganta SKIP HOP, care nu da de banuit nicio clipa ca in ea se ascund  biberoane si scutece. 

Geanta Greenwich Simply Chic Tote este realizata din piele vegana durabila, ce se curata extrem de usor doar prin stergere si  include o salteluta moale care va permite sa schimbati scutecele celui mic oriunde ati fi. Are 10 buzunare, printre care un buzunar interior cu inchidere cu fermoar si doua buzunare frontale termoizolate.  

De asemenea, geanta este prevazuta cu o curea pentru a putea fi purtata in banduliera si curele pentru pozitionarea pe carut.

Produsele SKIP HOP indeplinesc toate standardele internationale de siguranta, atat din punct de vedere mecanic si fizic, cat si in ceea ce priveste lipsa substantelor chimice daunatoare cum ar fi ftalatii sau BPA.